27 сентября 2017

Матеріали для даху від Roof Lviv

Матеріали для даху від Roof Lviv

Матеріали для даху

В даний час на ринку покрівельних матеріалів представлені сотні найменувань товарів, проте зробити грамотний вибір досить непросто. На частку покрівлі (даху) випадає відповідальність за захист будови від вологи, вітру, різних атмосферних явищ і механічних впливів. Щоб впоратися з цими завданнями, покрівля повинна володіти рядом якостей, які забезпечуються з допомогу сучасних покрівельних матеріалів. Виробництво покрівельних матеріалів сьогодні поставлено на новий рівень - впроваджуються вдосконалені технології і обладнання, використовуються спеціальні методи обробки сировини, відкриваються нові матеріали. Все це дозволяє пропонувати продукцію, адаптовану під потреби кожного клієнта. У компанії Руф Львів Ви можете купити сучасні, якісні та практичні покрівельні матеріали з повним комплектом додаткових елементів.

Металочерепиця

Металочерепиця - один із сучасних видів покрівельних матеріалів, виготовлений із сталевого листа екстра-класу, покритого шаром полімерного матеріалу. Профіль і полімерне покриття надають металочерепиці зовнішню схожість із старовинною черепицею і підвищують опір металевої основи матеріалу до несприятливих зовнішніх впливів. Залежно від покриття змінюються і властивості самої металочерепиці. Серед позитивних моментів, властивих металочерепиці, фахівці відзначають тривалий термін експлуатації без порушення естетичних і функціональних характеристик матеріалу. Провідні виробники цього матеріалу, гарантують збереження всіх заявлених властивостей протягом 40-50 років експлуатації.

композитна черепиця

Композитна черепиця - сучасний покрівельний матеріал, в основі якого - сталевий лист, захищений алюмоцинковим сплавомі покритий кам'яним гранулятом.Алюмоцінковий сплав надійно захищає сталеве підстава, а кам'яний гранулят служить композитної покрівлі додатковим захистом і надає їй схожість з натуральної керамікою. Прозора акрилова глазур сприяє самоочищенню покрівельного покриття від пилу під час дощу. Завдяки захисному шару з кам'яних гранул композитна металева черепиця володіє хорошими звукопоглинальними властивостями. Невеликі розміри листів допомагають скоротити відходи при монтажі, а великий вибір профілів і кольорів допоможуть виконати будь-яке стильове рішення для Вашого будинку. 

бітумна черепиця

Бітумна крівля з бітумної черепиці - одна з найбільш популярних в світі: вже понад століття вона широко використовується в Північній Америці, більше 50 років в Європі і більше 15 років в країнах СНД. М'яка покрівля поєднує в собі кращі риси сучасних покрівельних матеріалів: красу, надійність, комфорт. Основа бітумної черепиці - стеклохолст, з обох сторін просочений модифікованим або окисленим бітумом. На зовнішню поверхню скловолокна накочується кам'яна або мінеральна крихта, на внутрішню - кремнієвий пісок.

Натуральна керамічна черепиця 

Натуральна черепиця - один з найпопулярніших покрівельних матеріалів в усьому світі. Практичні європейці криють черепицею до 80% дахів споруджуваних нових будівель, вважаючи за краще її іншим матеріалам, які лише наслідують зовнішнім виглядом черепичної покрівлі, не володіючи її міцністю, довговічністю і практичністю. Але в Україні протягом усього XX століття розвивалася інша покрівельна культура, спрямована на типову забудову будинками з плоскими дахами. Тому тепер, коли в архітектуру знову повертаються скатні покрівлі, особливо важливо розуміти всі переваги натуральної черепиці, як матеріалу для скатних дахів. Популярність натуральної черепиці неухильно зростає.

Покрівельний профлист, профнастил для даху та огорожі

Профнастил - сучасний матеріал, широко застосовуваний в будівельних і зовнішніх оздоблювальних роботах. Цей матеріал широко використовується для облаштування покрівель, огороджень, парканів, різних перегородок і зовнішніх стінових конструкцій. Профнастил виготовляється з листової сталі, що зазнала спеціальній обробці. На профнастил може наноситися захисне полімерне або інше покриття, в залежності від його призначення. Розрізняють покрівельний профнастил, стіновий профнастил і несучий профнастил. Покрівельний профнастил використовується для зведення покрівлі на житлових будинках і спорудах, а також в облаштуванні покрівлі промислових об'єктів, підприємств торгівлі і громадського харчування. Як правило, покрівельний профнастил виготовляють з листів оцинкованої сталі.

Пожаловаться модератору